Over ons

Welkom bij Sea Moss®, het bedrijf dat is opgericht in 2019 met als doel de hele wereld kennis te laten maken met ons product. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we nu al de grootste zijn in de Benelux.
Onze passie voor gezondheid en welzijn heeft ons ertoe gebracht om te ontdekken wat we geloven dat Sea Moss een van de meest krachtige en voedzame voedingsmiddelen ter wereld is: Sea Moss is een soort zeewier dat rijk is aan mineralen, vitamines en antioxidanten die ons lichaam ten goede komen.

Bij Sea Moss® geloven we in het leveren van de hoogste kwaliteit Sea Moss, rechtstreeks uit de oceaan. We werken samen met een team van experts om ervoor te zorgen dat ons product op duurzame en ethische wijze wordt geoogst en verwerkt. We gebruiken alleen 100% natuurlijke en onbewerkte Sea Moss, die wordt gedroogd en verpakt zonder toevoegingen of conserveermiddelen. Onze klanten zijn voor ons belangrijk en we zijn trots op de uitstekende service die we bieden. We zijn toegewijd aan het verstrekken van nauwkeurige en transparante informatie over onze producten en hun voordelen. We bieden ook deskundig advies en ondersteuning aan onze klanten, om ervoor te zorgen dat Sea Moss gemakkelijk in hun dagelijkse voeding kan worden opgenomen.

Bij Sea Moss® geloven we dat gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk moet zijn. We zijn er trots op dat we ons steentje bijdragen om deze missie te vervullen door hoogwaardige, natuurlijke producten aan te bieden die ons lichaam voeden en ons helpen ons beste leven te leiden.


Seamoss Greg

 

× Hoe kunnen wij u helpen?