Zo maak je onze Sea Moss Gel!

Welkom bij de stap-voor-stap handleiding voor het maken van uw eigen Sea Moss Gel, een veelzijdig en gezond product dat eenvoudig thuis te bereiden is. Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe u zelf de beste Sea Moss Gel thuis kunt maken.

Zin in een smoothie?

Een smoothie is een ideale manier om gemakkelijk en snel genoeg groente en fruit binnen te krijgen. Voeg onze Sea Moss toe en geniet van een heerlijke krachtige smoothie vol met vitamines en mineralen. Wij hier bij Sea Moss® zijn er dol op! Zie hieronder Seamoss Greg z’n favoriete fruitsmoothie die hij het liefst in de ochtend drinkt op een lege maag. Dit recept combineert de voedzame voordelen van Sea Moss Gel met de frisheid en vitaminen van fruit en groenten, wat zorgt voor een gezonde en energieke start van de dag.

Ingrediënten:

 • 2 rijpe bananen
 • 1 mango
 • handje aardbeien
 • vruchtvlees van 2 passievruchten
 • 1 eetlepel chiazaad
 • 1 eetlepel lijnzaad
 • 250ml kokoswater
 • 2 a 3 eetlepels Jamaicaanse sea moss gel gold

Wist je dat…

…smoothies  op diverse manieren bijdragen aan je gezondheid, afhankelijk van de ingrediënten die je gebruikt. Hier zijn enkele voordelen van smoothies:
 1. Voedingsrijk: Door een combinatie van fruit, groenten, noten, zaden, en andere superfoods te gebruiken, kunnen smoothies een rijke bron van vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels zijn.
 2. Verbeterde Spijsvertering: Vezels in smoothies, vooral die met veel fruit en groenten, kunnen helpen de darmgezondheid te verbeteren en de spijsvertering te bevorderen.
 3. Gemakkelijke Manier om Groenten en Fruit te Consumeren: Voor mensen die moeite hebben met het eten van voldoende groenten en fruit, kunnen smoothies een gemakkelijke en smakelijke manier zijn om deze essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.
 4. Energieboost: Smoothies met een goede balans van koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten kunnen een snelle en gezonde energieboost geven.
 5. Hydratatie: Als je water, kokoswater of ander vloeistof als basis voor je smoothie gebruikt, kan het helpen bij het behouden van een goede hydratatie.
 6. Gewichtsbeheersing: Smoothies kunnen nuttig zijn voor gewichtsbeheersing, vooral als ze ingrediënten bevatten die rijk zijn aan vezels en eiwitten, wat kan helpen bij het bevorderen van een vol gevoel en het beheersen van eetlust.
 7. Ondersteuning van het Immuunsysteem: Veel smoothies bevatten ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten en vitamines, zoals vitamine C en E, die het immuunsysteem kunnen ondersteunen.
 8. Gemak en Draagbaarheid: Smoothies zijn snel te maken en gemakkelijk mee te nemen, wat ze tot een handige optie maakt voor een drukke levensstijl.
 9. Aanpasbaarheid: Je kunt smoothies aanpassen aan je eigen smaak en gezondheidsbehoeften, waardoor ze een veelzijdige optie zijn voor verschillende diëten en voorkeuren.
Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle smoothies gelijk zijn. Sommige kunnen hoog in suiker en calorieën zijn, vooral als ze veel zoet fruit, zoetstoffen of calorierijke ingrediënten bevatten. Het is het beste om een evenwichtige benadering te kiezen en bewust te zijn van de portiegrootte.
 
 
 
 
× Hoe kunnen wij u helpen?